tirsdag den 6. marts 2012


Udstilling af glaskunst og unikasmykker Fredag den 23.-24. Marts 2012


Fredag og lørdag den 23 - 24 Marts
har Livingplus den ekstra store glæde , at kunne invitere til fælles udstilling med Malene Edstrand (smykker) og Tina Leisted som udstiller både glaskunst og smukkeste unikasmykker.
 
 
 
Ovenstående er blot starten på en perlerække af udstillinger, koncerter, vinsmagning, foredragsaftener, fortælleraften, bogudgivelsesreception, modeshows osv osv. der vil komme i løbet af året 2012.


Alt sammen noget jeg glæder mig til løbende at kunne præsentere og invitere til, og som jeg håber, vil kunne skabe en masse gode aktiviteter, der vil gøre Livingplus til et endnu mere inspirerende sted for alle som synes om at komme hos os.


Livingplus på Facebook:
Planlagte og kommende udstillinger og sær-events har Livingplus fået oprettet en selvstændig FB side, hvor billeder og informationer løbende vil blive opdateret. vedr. de forskellige kunstnere, kunsthåndværkere forfattere m.m., livingplus vil komme til at samarbejde med i dette projekt.
 
 
Her er du naturligvis også meget velkommen til at kikke ind og løbende følge med i alle planlagte aktiviteter Jeg vil blive meget glad, hvis du vil ’synes om’ siderne, og Inviter gerne dit netværk til også at kende livingplus på FB :-)
 
 
Ligeledes er du meget velkommen til også at kikke forbi Livingplus på allerede velkørende side på facebook.
Livingplus Shop-in-shop, udstillinger og events

Ingen kommentarer: